Πωληση δωματιου στο σωστο ατομο, τη σωστη στιγμη, στην σωστη τιμη

Η σωστή τιμολόγηση την κατάλληλη στιγμή μπορεί να ανατρέψει την πορεία των κρατήσεων και να αποφέρει κέρδη στο ξενοδοχείο σας. Στην τιμολόγηση δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη μόνο οι τιμές των ανταγωνιστών, αλλά το τι προσφέρουν συνολικά. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα μας δεν χρησιμοποιεί μόνο την ανάλυση δεδομένων αλλά στηρίζετε και στο “μάτι”, δηλαδή βλέποντας ότι βλέπει και ο υποψήφιος πελάτης, πετυχαίνουμε τις κατάλληλες τιμές την κατάλληλη στιγμή. Στην διαχείριση της τιμολόγησης λαμβάνονται υπόψη πολλοί παράγοντες, όπως π.χ. το “νεκρό σημείο”, η στρατηγική ανάπτυξης, κ.α.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε, ότι η τιμή επηρεάζει έναν σημαντικό δείκτη στις αξιολογήσεις, αυτόν της ποιότητας – τιμής. Ο επισκέπτης του καταλύματος πρέπει να πληρώνει ευχάριστα για αυτό που παίρνει. Διαφορετικά, τα σχόλια τόσο online όσο και στο κοντινό του περιβάλλον, δεν θα είναι τα καλύτερα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά να συζητήσουμε όλες τις απορίες που ενδεχομένως έχετε, όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την αναβάθμιση του καταλύματος σας σε όλα τα επίπεδα. Οι υπηρεσίες του Hotel Branding είναι δομημένες με έναν τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται τόσο στα μεγάλα ξενοδοχεία, όσο και σε μικρά οικογενειακά καταλύματα.

ΤΗΛ: (+30) 2107513212
Email: info@hotelbranding.gr
Διεύθυνση: Λυκούργου 9, Τ.Κ.10551, Αθήνα