ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ UNIQUE SELLING PROPOSITION ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΑΣ;

Στην εποχή μας, είναι εύκολο και οικονομικό ο υποψήφιος πελάτης να δει την διαφήμιση του ξενοδοχείου σας. Έχετε αναρωτηθεί όμως γιατί να κάνει την κράτηση σε εσάς; Επειδή το ξενοδοχείο σας είναι το πρώτο ή δεύτερο που είδε στον προορισμό σας; Επειδή η διαφήμιση σας εμφανίζεται μπροστά του συνεχώς, ακόμα και αν έχει ήδη κάνει κράτηση αλλού; Η προσέγγιση πελατών ξεκινάει από τον πυρήνα του ξενοδοχείου: από εσάς και το προσωπικό σας. Στο Hotel Branding, ο βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία και ανάπτυξη του Unique Selling Proposition (USP) και χτίσιμο του brand γύρο από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο δίνετε έναν ουσιαστικό λόγο σε ταξιδιώτες να σας προτιμήσουν και μετά την αναχώρηση, να σας ανταμείψουν με μια καλή κριτική.H επιστήμη του Band Management και του Brand Development είναι το κάτι άγνωστο ακόμα στην χώρα μας, και συνήθως συσχετίζεται με δημιουργία logo ή συσκευασίας. Το Hotel Branding συστήθηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη της ανάπτυξης του brand των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, κάθε μεγέθους. “Ποιος είσαι και γιατί να σου δώσω σημασία?”- σε αυτές τις ερωτήσεις των πελατών καλείται να απαντήσει σήμερα η επιχείρηση σας, το ξενοδοχείο σας.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΧΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ BRANDS ΤΩΝ:

SENIA HOTEL

ΠΑΡΟΣ
Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Πάρου. Ο στόχος τόσο δικός μας, όσο και του management: το κατάλυμα να φτάσει στην «κορυφή» των Κυκλάδων.

KALYPSO HOTEL

ΠΑΡΟΣ
Ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Πάρου στην Νάουσα. Βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα.

SUNSET VIEW HOTEL

ΠΑΡΟΣ
Διαθέτει ίσος την καλύτερη τοποθεσία στην Παροικιά και προσφέρει απερίγραπτη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

ONAR VILLAS

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Ένα πραγματικό στολίδι της Οίας στη Σαντορίνη και πλέον, ένα από τα πιο περιζήτητα καταλύματα του χωριού.

AERAKI VILLAS

ΠΑΡΟΣ
Ένα πανέμορφο κατάλυμα σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Παναγιώτη Πατσαβό στην Μικρή Σάντα Μαρία.

ANEMONES

ΠΑΡΟΣ
Μόλις 30 μ. από την παραλία του Μώλου, το κατάλυμα δέχεται το 85% κρατήσεων μέσω ιστοσελίδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά να συζητήσουμε όλες τις απορίες που ενδεχομένως έχετε, όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την αναβάθμιση του καταλύματος σας σε όλα τα επίπεδα. Οι υπηρεσίες του Hotel Branding είναι δομημένες με έναν τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται τόσο στα μεγάλα ξενοδοχεία, όσο και σε μικρά οικογενειακά καταλύματα.

ΤΗΛ: (+30) 2107513212
Email: info@hotelbranding.gr
Διεύθυνση: Λυκούργου 9, Τ.Κ.10551, Αθήνα