ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Το Marketing είναι η προώθηση του Unique Selling Proposition (USP) του ξενοδοχείου και του brand του. Ένα ξενοδοχείο μπορεί να ξεκινήσει την προώθηση, μόνο αν διαθέτει “το κάτι” για να προωθήσει. Διαφορετικά οι υποψήφιοι επισκέπτες θα αντικρίζουν άλλη μια προωθητική ενέργεια ξενοδοχείου, που προσπαθεί να τους αποσπάσει την προσοχή από κάτι ευχάριστο που κάνουν εκείνη την στιγμή. Η στρατηγική Marketing οργανώνει όλα εκείνα τα βήματα και τις ενέργειες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την επίτευξη της αποτελεσματικής προώθησης του USP.

Μην ξεχνάμε ότι το Μάρκετινγκ ξενοδοχείων αποτελείται και αυτό, από τα 7 P του Μάρκετινγκ.

Η στρατηγική Μarketing των ξενοδοχείων πρέπει να είναι παρούσα σε όλα τα παρακάτω στάδια της διαδρομής του επισκέπτη:

Εύρεση ⇒ Σύλληψη ⇒ Μετατροπή ⇒ Κονιοποίηση

ΣΤΟ HOTEL BRANDING, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:​

Search Engine Marketing

Οι καινοτομικές μέθοδοι που χρησιμοποιούμε έχουν σαν στόχο να αυξήσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και κατ’επέκταση, τις κρατήσεις.

Content Marketing

Δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου με στόχο τη μετατροπή των υποψήφιων πελατών σε αγοραστές. Ίσως το πιο απλό παράδειγμα του CM είναι το blog στην ιστοσελίδα.

Social Media Marketing

Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα είδος επαφής με τον πελάτης που αναχώρησε από το ξενοδοχείο σας, να δείχνετε ``ποιος είστε και γιατί να σας δίνουν σημασία``. Τα Social Media είναι από τα πιο σημαντικά εργαλεία του ξενοδόχου.

Online Reputation Management

Οι επισκέπτες σας, πριν σας επιλέξουν, θα σας βρουν online. Πως διαχειρίζεστε την φήμη σας; Απαντάτε σε όλα τα σχόλια; Δίνετε σημασία σε αυτούς που έκφρασαν την γνώμη τους για το ξενοδοχείο σας;

Market Segmentation

Τμηματοποίηση της αγοράς με διαφορετικά κριτήρια για κάθε ξενοδοχείο, εύρεση της “αγοράς στόχος".

Customer Experience

Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια του Μάρκετινγκ ξενοδοχείων. Προσφέρετε στους πελάτες σας διαμονή ή εμπειρία διαμονής; Τους δίνεται λόγους να σας ξανά επισκεφτούν ή να σας συστήσουν στους φίλους τους;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά να συζητήσουμε όλες τις απορίες που ενδεχομένως έχετε, όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την αναβάθμιση του καταλύματος σας σε όλα τα επίπεδα. Οι υπηρεσίες του Hotel Branding είναι δομημένες με έναν τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται τόσο στα μεγάλα ξενοδοχεία, όσο και σε μικρά οικογενειακά καταλύματα.

ΤΗΛ: (+30) 2107513212
Email: info@hotelbranding.gr
Διεύθυνση: Λυκούργου 9, Τ.Κ.10551, Αθήνα