ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στο Hotel Branding δεν είμαστε μια απλή εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Ξέρουμε τι χρειάζεται η κάθε κατηγορία καταλύματος, καθώς είμαστε συνέταιροι σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Εμείς, όπως και εσείς, καταλαβαίνουμε ότι το πιο σημαντικό στοιχείο είναι το κέρδος. Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα, μπορεί να «τραβήξει» τις απευθείας κρατήσεις που διαφορετικά θα γινόντουσαν από τους γνωστούς διαδικτυακούς πωλητές. Έχουμε συναντήσεις ιστοσελίδες στις πρώτες σελίδες αναζητήσεις, οι οποίες «έφερναν» 10 κρατήσεις την σεζόν, καθώς και ιστοσελίδες που δεν εμφανίζονταν καν στην 10τη σελίδα αναζήτησης αλλά προσέφεραν το 65% των κρατήσεων του καταλύματος. Επομένως, λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον πύρινα της φιλοξενίας, καταλαβαίνουμε ότι η ποιότητα είναι πολύ πιο σημαντική από την ποσότητα, όταν έχουμε υπόψη το κέρδος.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ​

Χωρίς καμία αμφισβήτηση, οι σύγχρονες ιστοσελίδες για ξενοδοχεία πρέπει να προσαρμόζονται για όλες τις συσκευές. Τα έτοιμα πρότυπα μας, είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε η ιστοσελίδα σας να παρουσιάζει με τον ίδιο ελκυστικό τρόπο το κατάλυμα σας σε όλες τις συσκευές. Αυτό αφορά φυσικά, τόσο τα κείμενα, όσο και τις φωτογραφίες.

Ο στόχος του Hotel Branding είναι πάντα η σχέση ποιότητας-τιμής. Ως εκ τούτου, οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία που δημιουργούμε, είναι προσιτές για καταλύματα κάθε μεγέθους. Οι χαμηλές τιμές μας, ο όμορφος σχεδιασμός και ταυτόχρονα ευκολία στην περιήγηση από τον επισκέπτη, καθιστούν τα πρότυπα των ιστοσελίδων μας ως η πιο ανταγωνιστική λύση στην αγορά. Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία από το Hotel Branding, ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες στην επιχείρηση σας, όπου οι απευθείας κρατήσεις δεν συνοδεύονται από υψηλό κόστος κατασκευής και συντήρησης.

ΠΡΟΤΥΠΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Στο Hotel Branding, έχουμε σχεδιάσει πρότυπα ιστοσελίδων, αναπτυγμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία κατασκευής. Καθώς είμαστε συνέταιροι σε ξενοδοχεία και μικρά καταλύματα, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι αυτά που χρειάζεται μια επιχείρηση φιλοξενίας. Γνωρίζουμε επίσης τα δεδομένα που ψάχνουν και παρατηρούν οι επισκέπτες, καθώς έχουμε καθημερινή επαφή μαζί τους. Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία που κατασκευάζουμε, «λαμβάνουν υπόψη» όλα τα στοιχεία που εισπράττουμε τόσο από τους συνεργάτες-ξενοδόχους όσο και από τους επισκέπτες. Ο τελικός στόχος είναι το οικονομικό όφελος, όχι μόνο τα «διαδικτυακά» αποτελέσματα.

BASIC

ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ & ΒΙΛΑ

MEDIUM

ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

ADVANCED

ΓΙΑ PERFORMANCE

BASIC

ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ & ΒΙΛΑ
500
  • Εφάπαξ

MEDIUM

ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ
800
  • Εφάπαξ

ADVANCE

ΓΙΑ PERFORMANCE
1200
  • Εφάπαξ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Τα πρότυπα που αναπτύξαμε για καταλύματα κάθε μεγέθους, δεν σας περιορίζουν στο να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες. Στις ιστοσελίδες για ξενοδοχεία του Hotel Branding, μπορούμε να προσθέσουμε απεριόριστο αριθμό από ενότητες, έτσι ώστε το κατάλυμα σας να ξεχωρίζει από τον διαδικτυακό ανταγωνισμό.

SEO

Οι ιστοσελίδες μας είναι κατασκευασμένες για να πετύχουν την βελτιστοποιημένοι θέση στις μηχανές αναζήτησης. Μην ξεχνάτε όμως ότι το σημαντικό στοιχείο για το SEO είναι η ποσότητα και η ποιότητα των κειμένων στην ιστοσελίδα.

Responsive

Οι ιστοσελίδες μας είναι κατασκευασμένες για να πετύχουν την βελτιστοποιημένοι θέση στις μηχανές αναζήτησης. Μην ξεχνάτε όμως ότι το σημαντικό στοιχείο για το SEO είναι η ποσότητα και η ποιότητα των κειμένων στην ιστοσελίδα.

Φορμα επικοινωνιας και ελεγχος διαθεσιμοτητας

Επιτρέπουμε στο ενδιαφερόμενο υποψήφιο πελάτη σας, να επικοινωνήσει εύκολα μαζί σας ή να έχει άμεση πρόσβαση στον έλεγχο της διαθεσιμότητας και των τιμών του καταλύματος σας.

Πολυγλωσσικη ιστοσελιδα

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να ενσωματώσετε όσες γλώσσες θέλετε. Ιστοσελίδες ξενοδοχείων που διαθέτουν γλώσσες τις οποίες μιλούν οι τουρίστες που επισκέπτονται τον προορισμό σας, αυξάνουν τις πιθανότητες των direct κρατήσεων.

Τοποθεσια και χαρτης

Η τοποθεσία του καταλύματος σας, παίζει μεγάλο ρόλο στις προτιμήσεις των επισκεπτών σας. Οι δικές μας ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, παρουσιάζουν με έναν όμορφο τρόπο τόσο την θέση της επιχείρησης σας, όσο και την περιοχή.

“BOOK NOW”

Το κουμπί book now πρέπει να εμφανίζεται όπου «δίνεται η ευκαιρία». Στο menu της ιστοσελίδας, μέσα και έξω από την περιγράφει του δωματίου. Το book now εμφανίζει ξεκάθαρα που ένας επισκέπτης μπορεί να δει την διαθεσιμότητα και στη συνέχεια να κάνει κράτηση.

Blog

Το blog αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ιστοσελίδας, καθώς είναι το εργαλεία που βοηθάει στο βελτιστοποίηση του SEO. Εμείς σας δημιουργούμε την σελίδα του blog, αν μας δώσετε την εντολή, καθώς είναι το κάτι που πρέπει να γεμίζει με περιεχόμενο συστηματικά. Εάν το επιθυμητέ, αναλαμβάνουμε εμείς την αρθρογραφία του blog σας.

ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ (π.χ. About Paros)

Είναι σημαντικό οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, να είναι συνδεδεμένες με την τοποθεσία του καταλύματος σας. Αναδείξτε τις παραλίες, τα ενδιαφέροντα μέρη και αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά στο κατάλυμα σας.

Επιπλεον

Μπορούμε να ενσωματώσουμε στις ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, χρήσιμα εργαλεία που βοηθούν την προωθήσει των direct κρατήσεων. Αυτά είναι το live chat, pup-up μηνύματα με προσφορές, heatmap κ.α.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά να συζητήσουμε όλες τις απορίες που ενδεχομένως έχετε, όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την αναβάθμιση του καταλύματος σας σε όλα τα επίπεδα. Οι υπηρεσίες του Hotel Branding είναι δομημένες με έναν τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται τόσο στα μεγάλα ξενοδοχεία, όσο και σε μικρά οικογενειακά καταλύματα.

ΤΗΛ: (+30) 2107513212
Email: info@hotelbranding.gr
Διεύθυνση: Λυκούργου 9, Τ.Κ.10551, Αθήνα