Διαχειριση κρατησεων ξενοδοχειων

Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή. Ο ξενοδόχος πρέπει να ασχολείται με την ελληνική φιλοξενία, καθώς αυτή θα φέρει στη συνέχεια μια καλή βαθμολογία και εμείς θα ασχοληθούμε με όλα τα άλλα. Η διαχείριση κρατήσεων μπορεί να είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, ειδικά όταν ένα ξενοδοχείο χρησιμοποιεί πολλά κανάλια διανομής. Εμείς θα σας απαλλάξουμε από όλο το «άγχος» που μπορούν να προκαλέσουν τα τεχνικά συστήματα, π.χ. το extranet, προσφέροντας τα παρακάτω:

  • Επιλογή και τοποθέτηση του ξενοδοχείου στα σωστά κανάλια διανομής
  • Διαχείριση κρατήσεων από τα κανάλια διανομής και την ιστοσελίδα ξενοδοχείου
  • Διαχείριση email πελατών (η κατάλληλη αλληλογραφία με υποψήφιους πελάτες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον, μπορεί να οδηγήσει σε κράτηση. Σίγουρα όμως έχουν επικοινωνήσει και με άλλα ξενοδοχεία, για αυτό η άμεση ανταπόκριση του ξενοδοχείου και οι λέξεις κλειδιά έχουν τεράστια σημασία)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά να συζητήσουμε όλες τις απορίες που ενδεχομένως έχετε, όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την αναβάθμιση του καταλύματος σας σε όλα τα επίπεδα. Οι υπηρεσίες του Hotel Branding είναι δομημένες με έναν τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται τόσο στα μεγάλα ξενοδοχεία, όσο και σε μικρά οικογενειακά καταλύματα.

ΤΗΛ: (+30) 2107513212
Email: info@hotelbranding.gr
Διεύθυνση: Λυκούργου 9, Τ.Κ.10551, Αθήνα